Beograd / Omladinskih brigada 102, 11070 Beograd

  • Pratite nas:

Adresa: Omladinskih brigada 102, 11070 Beograd

  • Pratite nas:
KOH-I-NOOR

SET UMETNIČKI GIOCONDA MINI 8890

Mali set visokog kvaliteta za crtanje umetničkih dela Set sadrži osnovne grafitne olovke i prirodne olovke I suvi pastel crvenih nijansi uključujući gumicu i blender. Pogodan je za umetničko i hobi crtanje.


KOH-I-NOOR

SET UMETNIČKI GIOCONDA MEDIUM 8891

Veliki umetnički set za suvo crtanje. Sadrži sve osnovne alate za crtanje koje koristimo za ovaj crtež, uključujuc´i i gumice. Preporučljivo je završiti crtež fiksativom.


KOH-I-NOOR

SET UMETNIČKI AKVAREL TRIO 8897

Set za crtanje sadrži akvarel bojice u boji i neke osnovne olovke. U kompletu se nalazi i odgovarajucća gumica za brisanje i četkice za akvarel. Komplet je pogodan i za klasično slikanje kao i za akvarel.


KOH-I-NOOR

SET UMETNIČKI ZA SKICIRANJE MINI 8892

Mini set za crtanje grafitnim olovkama i grafitnim blokovima. Sadrži i umetničku gumicu. Grafitne olovke i blokovi su u nekoliko gradacija. Pogodan je za umetničko i hobi crtanje.


KOH-I-NOOR

SET UMETNIČKI ZA SKICIRANJE GIOCONDA 8893

Umetnički set od 10 delova za crno-beli crtanje. Sadrži olovke najkvalitetnijeg jezgra, što omoguc´ava crtanje tankom linijom, površinom i senčenjem. Pogodan je i za umetnike i za hobi slikanje.


KOH-I-NOOR

SET UMETNIČKI ZA SKICIRANJE 8894

Umetnički set za crno-belo slikanjež. Set sadrži progresso olovke, blokove kao i gumicu za brisanje . Pogodno za crtanje vec´ih površina. Pogodan je i za umetnike i za hobi slikanje.


KOH-I-NOOR

SET UMETNIČKI ZA SKICIRANJE 8898

Umetnički set za crno-belo crtanje. Sadrži olovke najkvalitetnijeg jezgra, što omoguc´ava crtanje tankom linijom, površinom i senčenjem. Pored kvalitetnih olovaka sadrži i grafitni blok, prirodni ugljen, gumicu, rezač i blender. Pogodan je za umetnike i za hobi slikanje.


KOH-I-NOOR

SET ZA SKICIRANJE 1/24 8899

Umetnički set sadrži najkvalitetnije olovke koje omoguc´avaju crtanje tankom linijom i senčenjem. Pogodan je za umetnike i hobi slikanje.


Prijava na mail listu

Prijavite se na našu mail listu i prvi saznajte našu najnoviju ponudu!