Beograd / Omladinskih brigada 102, 11070 Beograd

  • Pratite nas:

Adresa: Omladinskih brigada 102, 11070 Beograd

  • Pratite nas:
KOH-I-NOOR

DRŽAČ ZA PASTELNU KREDU 9MM 5343

Držač krede - namenjena je pisanju i crtanju kredom prečnika 9.0 mm. Kreda se pomera pritiskom na dugme u nagnutom položaju olovke i na taj način se otvara držač. Držač je okruglog oblika prečnika 16 mm. Mehanizam je metalni. Pakovanje 20 komada.


KOH-I-NOOR

DRŽAČ ZA MINU 5.6MM MEFISTO 5301

Mehanička plastična olovka sa čvrstom dijamerom prečnika 5,6 mm za normalno pisanje i crtanje. Pritiskom na dugme u nagnutom položaju olovke olovka se sopstvenom težinom otpušta u bilo koji položaj za pisanje.


KOH-I-NOOR

DRŽAČ ZA MINU 5347

Držač za minu i grafit prečnika 5.6mm u metalno-plastičnoj kombinaciji za obično pisanje i crtanje. Olovka se pomera pritiskom na dugme u nagnutom položaju olovke, koja otvara držač i izbacuje olovku. Olovka se ne može usmeriti. Olovka je plastična trouglastog oblika sa metalnim mehanizam. Olovka je upakovana u kartonsku kutiju.


KOH-I-NOOR

DRŽAČ ZA MINU PLAVI 5.6 5320

Metalni držač za minu 5,6mm, za obično pisanje i crtanje. Olovka se pomera pritiskom na dugme u nagnutom položaju i i može se usmeravati samo ukoliko je dugme na samom držaču odrvnuto. Držač je okruglog oblika i pakovan je u providnu PET futrolu.


Prijava na mail listu

Prijavite se na našu mail listu i prvi saznajte našu najnoviju ponudu!