Beograd / Omladinskih brigada 102, 11070 Beograd

  • Pratite nas:

Adresa: Omladinskih brigada 102, 11070 Beograd

  • Pratite nas:
OCEAN LINK

KIŠOBRAN DEČIJI MOTORI 17-546

Kišobran visokog kvaliteta i jednostavnog atraktivnog dizajna. Kišobran sa automatskim otvaranjem, 8 segmenata, metalni stub. Kišobran ima aluminijumski sistem za otvaranje i povijena drška za laku upotrebu. Dostupno u 6 različitih dezena.


OCEAN LINK

KIŠOBRAN DEČIJI 17-547

Kišobran visokog kvaliteta i jednostavnog atraktivnog dizajna. Kišobran sa automatskim otvaranjem, 8 segmenata, metalni stub. Kišobran ima aluminijumski sistem za otvaranje i povijena drška za laku upotrebu. Dostupno u 8 različitih dezena.


OCEAN LINK

KIŠOBRAN SA DRŠKOM 18-107

Kišobran visokog kvaliteta i jednostavnog atraktivnog dizajna. Kišobran sa automatskim otvaranjem, 8 segmenata i metalnim stubom. Kišobran ima aluminijumski sistem za otvaranje i povijenu drvenu drška za laku upotrebu. Dostupno u 4 različite boje.


OCEAN LINK

KIŠOBRAN SKLOPIVI 18-108

Kišobran visokog kvaliteta i jednostavnog atraktivnog dizajna. Sklopivi kišobran sa automatskim otvaranjem i zatvaranjem, 8 segmenata i metalnim stubom i krajevima. Aluminijumski sistem za otvaranje, drvena drška. Navlaka sa postavom u boji kišobrana Dostupno u 4 različite boje.


OCEAN LINK

KIŠOBRAN DEČIJI ZOO 19-79

Kišobran visokog kvaliteta i jednostavnog atraktivnog dizajna. Kišobran sa automatskim otvaranjem, 8 segmenata, metalni stub. Kišobran ima aluminijumski sistem za otvaranje i povijena drška za laku upotrebu. Dostupno u 6 različitih dezena.


OCEAN LINK

KIŠOBRAN ŽENSKI SKLOPIVI TUFNE 19-081

Kišobran visokog kvaliteta. Sklopivi kišobran sa automatskim otvaranjem i zatvaranjem. Kišobran ima 8 segmenata, metalni stub i krajeve. Takođe ima aluminijumski sistem za otvaranje i gumiranu dršku. Navlaka sa postavom u boji kišobrana. 6 različitih boja


OCEAN LINK

KIŠOBRAN MUŠKI SKLOPIVI AUTOMATSKI 19-082

Kišobran visokog kvaliteta. Sklopivi kišobran sa automatskim otvaranjem i zatvaranjem. Kišobran ima 8 segmenata, metalni stub i krajeve. Takođe ima aluminijumski sistem za otvaranje i gumiranu dršku. Navlaka sa postavom u boji kišobrana. 4 različitih boja


OCEAN LINK

KIŠOBRAN MUŠKI AUTOMATSKI SKLOPIVI 19-084

Kišobran visokog kvaliteta i jednostavnog atraktivnog dizajna. Sklopivi kišobran sa automatskim otvaranjem i zatvaranjem, 8 segmenata i metalnim stubom i krajevima. Aluminijumski sistem za otvaranje, gumena drška. Navlaka sa postavom u boji kišobrana Dostupno u 6 različitih dezena.


OCEAN LINK

KIŠOBRAN MUŠKI SA DRŠKOM 19-085

Kišobran visokog kvaliteta i jednostavnog atraktivnog dizajna. Kišobran sa automatskim otvaranjem, 8 segmenata i metalnim stubom. Kišobran ima aluminijumski sistem za otvaranje i povijenu PVC dršku za laku upotrebu. Dostupno u 4 različite boje.


OCEAN LINK

KIŠOBRAN MUŠKI AUTOMATSKI SKLOPIVI 19-086

Kišobran visokog kvaliteta i jednostavnog atraktivnog dizajna. Sklopivi kišobran sa automatskim otvaranjem i zatvaranjem, 10 segmenata i metalnim stubom i krajevima. Aluminijumski sistem za otvaranje, gumena drška. Navlaka sa postavom u boji kišobrana Dostupno u 2 boje, CRNA I TEGET


OCEAN LINK

KIŠOBRAN SA DRŠKOM 19-087

Kišobran visokog kvaliteta i jednostavnog atraktivnog dizajna. Kišobran sa automatskim otvaranjem, 8 segmenata i metalnim stubom. Kišobran ima aluminijumski sistem za otvaranje i povijenu gumenu dršku za laku upotrebu. Dostupno u 4 različite boje.


OCEAN LINK

KIŠOBRAN ŽENSKI SA DRŠKOM TUFNE 19-088

Kišobran visokog kvaliteta i jednostavnog atraktivnog dizajna. Kišobran sa automatskim otvaranjem, 8 segmenata i metalnim stubom. Kišobran ima aluminijumski sistem za otvaranje i povijenu gumenu dršku za laku upotrebu. Dostupno u 4 različitih boja.


OCEAN LINK

KIŠOBRAN SA DRŠKOM ONE COLOR 19-089

Kišobran visokog kvaliteta i jednostavnog atraktivnog dizajna. Kišobran sa automatskim otvaranjem, 8 segmenata i metalnim stubom. Kišobran ima aluminijumski sistem za otvaranje i povijenu gumenu dršku za laku upotrebu. Dostupno u 6 različitih boja.


OCEAN LINK

KIŠOBRAN SA DRŠKOM ONE COLOR 19-091

Kišobran visokog kvaliteta i jednostavnog atraktivnog dizajna. Kišobran sa automatskim otvaranjem, 16 segmenata i metalnim stubom. Kišobran ima aluminijumski sistem za otvaranje i povijenu gumenu dršku za laku upotrebu. Dostupno u 6 različitih boja.


OCEAN LINK

KIŠOBRAN DEČIJI LOL 19-092

Kišobran dečiji visokog kvaliteta. Kišobran sa automatskim otvaranjem i zatvaranjem. Kišobran ima 8 segmenata, metalni stub i krajeve. Takođe ima aluminijumski sistem za otvaranje i plastičnu dršku. 4 različitih dezena


Prijava na mail listu

Prijavite se na našu mail listu i prvi saznajte našu najnoviju ponudu!