Beograd / Omladinskih brigada 102, 11070 Beograd

  • Pratite nas:

Adresa: Omladinskih brigada 102, 11070 Beograd

  • Pratite nas:
KOH-I-NOOR

ŠABLON ZA KRUŽNICE 749161

Šablon za crtanje krugova prečnika od 4 do 40 mm sa 1 mm. Crta se pomoću naoštrene olovke. mikroolovke ili tehničke olovke. Sve kružnice označene su brojem odgovarajuc´eg prečnika. i ose simetrije. Takođe su odštampani: skala dužine 200 mm.uglomer 0 - 360 ° (a 5 °). 2x uglomer 0 - 40 ° (a 1 °) i skale za paralele. Šablon je namenjen crtanju i tehničkom crtanju u školi i u kancelariji.


KOH-I-NOOR

ŠABLON ZA SLOVA 2.5 ISO 748031

Šablon za slova od prozirne plastike. Neophodan je rad sa tehničkom olovkom 0..25 mm. Sadrži velika i mala slova. brojeve i matematičke znakove. Svi znakovi su veličine 2.5 mm i u obliku ISO. Šablon je namenjen pisanju u školi i u kancelariji.


KOH-I-NOOR

ŠABLON ZA SLOVA 3.5 ISO 748033

Šablon za slova od prozirne plastike. Neophodan je rad sa tehničkom olovkom 0.35 mm. Sadrži velika i mala slova. brojeve i matematičke znakove. Svi znakovi su veličine 3.5mm . Šablon je namenjen pisanju u školi i u kancelariji.


KOH-I-NOOR

ŠABLON ZA SLOVA 5 ISO 748035

Šablon za slova od prozirne plastike. Neophodan je rad sa tehničkom olovkom 0.5 mm. Sadrži velika i mala slova. brojeve i matematičke znakove. Svi znakovi su veličine 5mm . Šablon je namenjen pisanju u školi i u kancelariji.


KOH-I-NOOR

ŠABLON ZA SLOVA 7 ISO 748037

Šablon za slova od prozirne plastike. Neophodan je rad sa tehničkom olovkom 0.7 mm. Sadrži velika i mala slova. brojeve i matematičke znakove. Svi znakovi su veličine 7 mm . Šablon je namenjen pisanju u školi i u kancelariji.


KOH-I-NOOR

ŠABLON ZA SLOVA 10 ISO 748039

Šablon za slova od prozirne plastike. Neophodan je rad sa tehničkom olovkom 1.0 mm. Sadrži velika i mala slova. brojeve i matematičke znakove. Svi znakovi su veličine 10 mm i u obliku ISO. Šablon je namenjen pisanju u školi i u kancelariji.


KOH-I-NOOR

ŠABLON ZA KRIVE 50CM 717028

Šablon krivi dužine 50 cm. napravljen je od plastičnog kvadratnog preseka. Ispunjen olovnom šipkom i pločama. Sa jedne strane je sa izduženom ivicom koja omoguc´ava crtanje mastilom. a sa druge strane ivicom za crtanje naoštrenom olovkom. Šeblon je namenjen za prenos. crtanje i crtanje poluprečnika. krivina i složenih oblika. Koristi se uglavnom u hobi aktivnostima. ali se koristi i u kancelariji i u školi.


KOH-I-NOOR

SVESKA SA ŠABLONIMA ZA BOJENJE PO SATKLU 9959*

Radna sveska sa šablonima i uputstvima za upotrebu boja na staklu.


KOH-I-NOOR

ŠABLON ZA RADIJUS KRIVE 749002

Šablon radijusa - Z32 napravljen je za rad sa grafitnom naoštrenom olovkom i tehničkim olovkama. Koristi se za crtanje različitih poluprečnika i malih krugova. Sadrži krugove prečnika 0.8 - 2.5 mm i poluprečnika 1 - 40 mm. Veličina krugova i poluprečnika označena je crnim otiskom koji je otporan na habanje tokom normalne upotrebe. Šablon je namenjen crtanju i tehničkom crtanju u školi i u kancelariji.


KOH-I-NOOR

ŠABLON ZA KRIVE 30CM 717008

Šablon krivi dužine 30 cm. napravljen je od plastičnog kvadratnog preseka. Ispunjen olovnom šipkom i pločama. Sa jedne strane je sa izduženom ivicom koja omoguc´ava crtanje mastilom. a sa druge strane ivicom za crtanje naoštrenom olovkom. Šeblon je namenjen za prenos. crtanje i crtanje poluprečnika. krivina i složenih oblika. Koristi se uglavnom u hobi aktivnostima. ali se koristi i u kancelariji i u školi.


KOH-I-NOOR

ŠABLON ZA KRIVE 40CM 717018

Šablon krivi dužine 40 cm. napravljen je od plastičnog kvadratnog preseka. Ispunjen olovnom šipkom i pločama. Sa jedne strane je sa izduženom ivicom koja omoguc´ava crtanje mastilom. a sa druge strane ivicom za crtanje naoštrenom olovkom. Šeblon je namenjen za prenos. crtanje i crtanje poluprečnika. krivina i složenih oblika. Koristi se uglavnom u hobi aktivnostima. ali se koristi i u kancelariji i u školi.


KOH-I-NOOR

ŠABLON ZA KRIVE 60CM 717038

Šablon krivi dužine 60 cm. napravljen je od plastičnog kvadratnog preseka. Ispunjen olovnom šipkom i pločama. Sa jedne strane je sa izduženom ivicom koja omoguc´ava crtanje mastilom. a sa druge strane ivicom za crtanje naoštrenom olovkom. Šeblon je namenjen za prenos. crtanje i crtanje poluprečnika. krivina i složenih oblika. Koristi se uglavnom u hobi aktivnostima. ali se koristi i u kancelariji i u školi.


KOH-I-NOOR

ŠABLON ELECTRO 703071

Set elektro sastoji se od 3 dela šablona napravljenih od providne plastike. Napravljen je za rad sa naoštrenom olovkom. mikroolovkom ili tehničkom olovkom 0.5 mm. Sastoji se od : I.- opšti znakovi. II.- elektronika i III.- situacioni znakovi. Precizna tehnologija sitoštampe koristi se za obeležavanje obrazaca za lako prepoznavanje pojedinih brendova. Boja štampanja šablona razlikuje se zbog njihove brze rezolucije (I. crna. II. Crvena. III. Zelena). Set je namenjen upotrebi u školi i u kancelariji.


KOH-I-NOOR

ŠABLON BOŽIĆNI 9820004001

Plastični šablon za crtanje - BOŽIĆNI (motiv BOŽIĆ I NOVA GODINA). Dimenzije 265x187mm.


KOH-I-NOOR

ŠABLON SAFARI 9820001001

Plastični šablon za crtanje - SAFARI (motiv divlje životinje). Dimenzije 265x187mm.


Prijava na mail listu

Prijavite se na našu mail listu i prvi saznajte našu najnoviju ponudu!