KREATIVNI PROGRAMARTBERRY PRIBOR ZA CRTANJE & SLIKANJE


ART BERRY FLOMASTERI SA PEČATIMA

Super perivi ArtBerry flomasteri sa pečatima su na vodenoj bazi i upravo iz ovog razloga se lako uklanjaju sa neželjenih površina i namenjeni su za najmlađe i njihove prve crteže. Svaki flomaster iz seta zadrži pečat drugačijeg oblika na jednoj strani i na drugoj vrh za pisanje.

Pakovanje: 1/8
Šifra artikla: 33043
Više informacija

ART BERRY DEČIJE MAKAZE 37432

Dečije makaze sa zaobljenim vrhovima radi veće bezbednosti. ArtBerry dečije makaze su u zanimljivim oblicima životinja koje će biti interesantne svakom detetu. Dimenzije makaza su: 12 cm
Šifra artikla: 37432
Više informacija

SET FLOMASTERA I ŠABLONA ZA TKANINU

ArtBerry set flomastera za crtanje po tkanini i tri šablona sa ljupkim oblicima biće interesantni svakom detetu. Boje su postojane i dugotrajne čak i posle pranja u mašini.
Šifra artikla: 34937
Više informacija

SET VODENIH BOJA & BOJANKA / PUTOVANJE

ArtBerry set sadrži 6 vodenih boja, četkicu i bojanku (crteže za bojenje sa iscrtanim konturama). Ovim setom dete usavršava bojenje sa vodenim bojama, učeći kako da meša tonove i stvara nove nijanse.

Veličina seta: 295x230mm

Dostupan u dva motiva:
- LEPTIR / Šifra: 36960
- PUTOVANJE / Šifra: 36961
Šifra artikla: 36916
Više informacija

ART BERRY ULJANI PASTEL DUO

Uljani pastel DUO u plastičnoj kutiji praktičnoj za čuvanje i upotrebu. Boje su prikladne za različite tehnike. Sa twist (okretnim) mehanizmom za lako crtanje i doziranje boje.

Pakovanje: 1/12
Šifra artikla: 34925
Više informacija

ART BERRY TWIST GEL KREJON

Gel krejon sa twist (okretnim) mehanizmom za lako crtanje i doziranje boje po svim kartonskim i papirnim površinama. Ostavlja čist i ujednačen trag, a plastično kućište u koje je boja smeštana obezbeđuje manje prljanja tokom upotrebe. 

Pakovanje: 1/6
Šifra artikla: 33121
Više informacija

ART BERRY TWIST GEL KREJON METALIK

Metalik gel krejon omogućava crtanje po kartonu i papirnim površinama sa svetlucavim efektima šljokica. Twist (okretni) mehanizam olakšava crtanje i doziranje boje koja je smeštena u plastičnom kućuštu.

Pakovanje: 1/6
Šifra artikla: 34926
Više informacija

ART BERRY JUMBO VOŠTANA BOJA

ArtBerry JUMBO voštana boja. Veličina voštane boje kreirana je za najmlađe i njihove prve crteže i saznanja. Voštana boja je zbog svoje debljine stabilna u ruci mališana i olakšava crtanje.

Pakovanje: 1/8

Šifra artikla: 33113
Više informacija

KAMELEON MINI JUMBO MAGIČNI FLOMASTERI

ArtBerry magični flomasteri menjaju boju i stvaraju široki spektar od čak 14 boja... Pigment na vodenoj bazi će se veoma lako ukloniti sa ruku ili druge neželjene površine.

Pakovanje: 1/8+1
Šifra artikla: 34956
Više informacija

ART BERRY JUMBO FLOMASTERI 1/12

Super punjivi Art Berry JUMBO flomsteri na vodenoj bazi koji se veoma lako uklanjaju sa kože, tkanina i ostalih površina. Posebno su kreirani za malu decu.

Pakovanje: 1/12
Šifra artikla: 33042
Više informacija