EXXO


A4 U FOLIJA SA PERFORACIJOM

- EXXO U FOLIJA SA PERFORACIJOM. Pvc transparentna folija za odlaganje dokumenata, štiti dokumenta od propadanja, od vlage i prašine. Perforacija sa strane omogućava ubacivanje folije u fascikle sa mehanizmom, i listanje strana kao u knjizi. Format A4. Dostupna u sledećim dimenzijama:
- A4 / 30mic / 1/100
- A4 / 40mic/ 1/100
- A4 / 50mic/ 1/100
- A4/ 60mic/ 1/100
- A4/ 80mic/ 1/100
- A4/ 90mic/ 1/100

Šifra artikla:
Više informacija

A4 FASCIKLA SA METALNIM MEHANIZMOM

- FASCIKLA SA METALNIM MEHANIZMOM
perforirana 1/50. Visokog kvaliteta sa metalnim mehanizmom na pritisak. Metalna klipsa fiksira dokumenta bez potrebe za bušenje istih. Format A4, mat, bez odsjaja. Fascikla pogodna za odlaganje dokumenata. Dostupna u 8 boja plava, crvena, žuta, zelena, bela, narandzasta, siva i crna.
Šifra artikla:
Više informacija

L FOLIJA PROVIDNA

- EXXO L FOLIJA . Pvc transparentna folija za odlaganje dokumenata, štiti dokumenta od propadanja, od vlage i prašine. Sa strane ima polukružno udubljenje za lakše razdvajanje stranica. Dostupna u sledećim dimenzijama. Format A4, 1 / 100, 90mic.
Šifra artikla:
Više informacija

U FOLIJA PROVIDNA

- EXXO U FOLIJA . Pvc transparentna folija za odlaganje dokumenata, štiti dokumenta od propadanja, od vlage i prašine. Dostupna u sledećim dimenzijama. Format A4, 1 / 100, 90mic.
Šifra artikla:
Više informacija

PVC PREGRADNI KARTON A4

-EXXO PREGRADNI KARTON A4 izradjen od kvalitetnog kartona u boji. Dostupan dva različita dizajna. Klasični beli karton sa razdvajačima i oznakama u boji i u više boja karton, dostupne boje su zelena, žuta, bela, crvena i plava. Format A4.


Šifra artikla:
Više informacija