KOH-I-NOOR


PLASTELIN U KUTIJI 1/10

PLASTELIN U KUTIJI 1/10, 200gr
je jedan od najpopularnijih KOH-I-NOOR proizvoda koji će razviti kreativnost kod svakog mališana. Divna paleta jakih, čistih tonova ostavlja pregršt mogućnosti u kombinovanju boja i oblika.

Šifra artikla: 131504
Više informacija

PLASTELIN U KUTIJI SA ALATOM

PLASTELIN U KUTIJI SA ALATOM 1/10, 200gr je jedan od najpopularnijih KOH-I-NOOR proizvoda koji će razviti kreativnost kod svakog mališana. Divna paleta jakih, čistih tonova ostavlja pregršt mogućnosti u kombinovanju boja i oblika.

Šifra artikla: 131506
Više informacija

KOH-I-NOOR PLASTELIN PLUTAJUĆI

KOH-I-NOOR PLASTELIN PLUTAJUĆI 1/10 200gr, je masa za modelovanje koja je lakša od vode i samim tim ne može da potone. Idealna je za kreativne radionice. Divna paleta od deset nijansi ostavlja pregršt mogućnosti u kombinovanju boja i oblika.
Šifra artikla: 131717
Više informacija

KOH-I-NOOR PLASTELIN ANTIBAKTERIJSKI

KOH-I-NOOR ANTIBAKTERIJSKI PLASTELIN 1/10 200gr, je masa za modelovanje izradjena posebnom tehnologijom za bezbednost dece. STOP BAKTERIA plastelin omogućava Vašim mališanima bezbednu igru i pravi je izbor!
Šifra artikla: 131810
Više informacija

KOH-I-NOOR PLASTELIN U KUTIJI

KOH-I-NOOR PLASTELIN U KUTIJI 1/10, 200gr je masa za modelovanje čistih i jarkih tonova u kutiji koja sprečava njegovo isušivanje i obezbedjuje dugotrajnost proizvoda. Idealna je za kreativne radionice.
Šifra artikla: 131710
Više informacija

KOH-I-NOOR MASA ZA MODELOVANJE

KOH-I-NOOR MASA ZA MODELOVANJE 300gr je meka glina za modelovanje, oker boje pogodna kako za amatersko tako i za profesionalno vajanje. Izuzetna mekoća omogućava izradu finih detalja u reljefu.
Šifra artikla: 131698
Više informacija

KOH-I-NOOR GLINAMOL BELI

KOH-I-NOOR GLINAMOL BELI 300gr, KERA PLAST je visoko kvalitetna glina namenjena kako amaterskom tako i profesionalnom vajanju. Lako suše na sobnoj temperaturi, a gotovo umetničko delo se može oslikati i lakirati.
Šifra artikla: 131708
Više informacija

KOH-I-NOOR GLINAMOL TERAKOT

KOH-I-NOOR GLINAMOL TERAKOT 300gr, KERA PLAST je visoko kvalitetna glina u terakot boji namenjena kako amaterskom tako i profesionalnom vajanju. Lako se suši na sobnoj temperaturi, a gotovo umetničko delo se može oslikati i lakirati.
Šifra artikla: 131709
Više informacija

KOH-I-NOOR LEPAK U TUBI

KOH-I-NOOR LEPAK U TUBI 50 ml visokog kvaliteta koji lepi sve vrste papirnih materijala.
Bele je boje od prirodnih materijala namenjen prvenstveno deci, ali je pogodan za sve starosne kategorije.
Šifra artikla: 150502
Više informacija

KOH-I-NOOR UNIVERZALNI LEPAK

KOH-I-NOOR UNIVERZALNI LEPAK  je beli mlećni lepak za drvo, tekstil, papir, kožu... Bez organskih razredjivača. Pakovan je u praktičnu tubu za precizno doziranje sa aplikatorom za razmazivanje koji omogućava laku i brzu upotrebu.

PAKOVANJE: 100gr

Šifra artikla: 9913
Više informacija