ERICH KRAUSE


PVC FASCIKLA SA DVE GUME A4

-  ERICH KRAUSE PVC FASCIKLA SA DVE GUME fascikla pogodna za odlaganje dokumenata, A4 formata. Klasičnog dizajna PVC, dostupna u pet boja, crna, pink, ljbicasta, zelena i teget. Dve gumice služe za zaštitu od ispadanje dokumenata.
Šifra artikla: 14392
Više informacija

PVC FASCIKLA SA DVE GUME / NEON

- ERICH KRAUSE PVC FASCIKLA SA DVE GUME / NEON fascikla pogodna za odlaganje dokumenata, A4 formata. Klasičnog dizajna PVC, dostupna u četri fluoroscentne boje, narandzasta, pink, žuta i crvena. Dve gumice služe za zaštitu od ispadanje dokumenata. 

Šifra artikla: 31018
Više informacija

PVC FASCIKLA SA DUGMETOM / NEON

- ERICH KRAUSE PVC FASCIKLA SADUGMETOM NEON  fascikla pogodna za odlaganje dokumenata, A4 formata. Klasičnog dizajna PVC, dostupna u četri fluoroscentne boje, narandzasta, pink, žuta i crvena. Dugme služi za zaštitu od ispadanje dokumenata. Idealan za čuvanje radova, dokumenata, CD-ova i fotografija.

Šifra artikla: 31019
Više informacija

PVC FASCIKLA A4 SA PRSTENOVIMA / NEON

- ERICH KRAUSE PVC FASCIKLA A4 SA PRSTENOVIMA / NEON. PVC mehanizam 2 i 4 prsetna to je čini idealnom za prezentacije, seminare i izdavanje ponuda. Uniktni specijalan mehanizam omogućava brzo i jednostavno kombinovanje dokumenata, ubacivanje, premeštanje i vadjenje. Ova fascikla omogućava listanje dokumenata kao knjige, takodje omogućava i fotokopiranje bez vadjenja listova. Dostupna u sledećim fluo bojama, narandzasta, pink, žuta, crvena, zelena i plava.

Šifra artikla: 31013 31014
Više informacija

PVC FASCIKLA SA FEDER MEHANIZMOM / NEON

-  ERICH KRAUSE FASCIKLA SA FEDER MEHANIZMOM. Fascikla PVC u NEON bojama za elegantno koričenje do 100 listova, A4 format. Inovativni "feder" mehanizam, omogućava izuzetno lagano ubacivanje u fasciklu. Dostupna u sledećim NEON bojama. Dostupna u sledećim bojama, narandzasta, pink, žuta crvena, zelena i plava
Šifra artikla: 31015
Više informacija

PVC FASCIKLA PISMO A4 SA DUGMETOM / NEON

- ERICH KRAUSE PVC FASCIKLA PISMO A4 SA DUGMETOM / NEON fascikla pogodna za odlaganje dokumenata, A4 formata. Klasičnog dizajna PVC, dostupna u četri fluoroscentne boje, narandzasta, pink, žuta, zelena, plava i crvena. Dugme služi za zaštitu od ispadanje dokumenata. Idealan za čuvanje radova, dokumenata, CD-ova i fotografija.

Šifra artikla: 31011
Više informacija

PVC ORGANIZER A4 SA DVE GUME

- ERICH KRAUSE PVC organizer sa dve gume. Dokumenta su zaštićena od prašine i vlage. Dve gume služe za zaštitu od ispadanje dokumenata. 12 prostranih pregada. Uz organizer dolaze i etikete za obeležavanje pregrada. Dostupna u sledećim bojama narandzasta, pink, žuta, crvena, zelena i plava

Šifra artikla: 33255
Više informacija

PVC FASCIKLA MEGAPOLIS A4

- ERICH KRAUSE PVC Megapolis fascikla visokog kvaliteta sa dve gumice i tri klapne. Dve gumice služe za zaštitu od ispadanje dokumenata. Format A4, mat, bez odsjaja. Fascikla pogodna za odlaganje dokumenata. Dostupna u tri boje crna, teget i siva

MEGAPOLIS lider u kategoriji visoko kvalitetnih proizvoda namenjenih za svakodnevnu upotrebu u kancelariji ili kod kuće.

Šifra artikla: 14420 14421 14422
Više informacija

PVC FASCIKLA SA DUGMETOM MEGAPOLIS A4

- ERICH KRAUSE PVC Megapolis fascikla visokog kvaliteta sa dugmetom. Dugme služe za zaštitu od ispadanje dokumenata. Format A4, mat, bez odsjaja. Fascikla pogodna za odlaganje dokumenata. Dostupna u tri boje crna, teget i siva

MEGAPOLIS lider u kategoriji visoko kvalitetnih proizvoda namenjenih za svakodnevnu upotrebu u kancelariji ili kod kuće.

Šifra artikla: 14423 14424 14425
Više informacija

PVC FASCIKLA-PODMETAČ MEGAPOLIS A4

- Erich Krause PVC podmetač
sa metalnom klipsom
- Viskog kvaliteta
- Dostupna u tri boje:
- Crn, teget i siva
- Format A4
- 3873
- 3874
- 3877

- MEGAPOLIS lider u kategoriji 
visoko kvalitetnih proizvoda namenjenih 
za svakodnevnu upotrebu u kancelariji ili 
kod kuće.
Šifra artikla: 3873 3874 3877
Više informacija