ERICH KRAUSE


PVC VIZITAR VIVID COLORS

- ERICH KARUSE vizitar VIVID COLORS. PVC album gde koji im spceijalne uloške za vizit karte, gde ih možete smestiti sve na jedno mesto. Dimenzije 110x190mm, 96 polja(uložaka). Dostupan u četri boje ljubičasta, teget, zelena i siva.

MEGAPOLIS lider u kategoriji visoko kvalitetnih proizvoda namenjenih za svakodnevnu upotrebu u kancelariji ili kod kuće.
Šifra artikla: 14560
Više informacija

PVC VIZITAR 96 i 128 POLJA

- ERICH KRAUSE vizitar Megapolis. PVC album gde koji im spceijalne uloške za vizit karte, gde ih možete smestiti sve na jedno mesto. Dimenzije110x190mm, 96 i 128 polja(uložaka). Dostupan u tri boje crna, teget i siva.

MEGAPOLIS lider u kategoriji visoko kvalitetnih proizvoda namenjenih za svakodnevnu upotrebu u kancelariji ili kod kuće.
Šifra artikla: 25015 15016
Više informacija

KUTIJE ZA VIZIT KARTE

- ERICH KRAUSE KUTIJE ZA VIZIT KARTE. Visokog kvaliteta elegantna kutija gde možete smestiti vizit karte sve na jedno mesto. Kombinacija metala i eko kože, dostupna u više boja. 

Šifra artikla: 14870
Više informacija

PVC FOLIJA ZA VIZIT I KREDITNE KARTICE

ERICH KRUSE PVC Futrola za vizit karte i kreditne kartice. Plastična, transparentna futrola, štiti od oštećenja.

Šifra artikla: 30643
Više informacija

L FOLIJA U BOJI ERICH KRAUSE

- ERICH KRAUSE U FOLIJA . Pvc transparentna folija za odlaganje dokumenata, štiti dokumenta od propadanja, od vlage i prašine. Format A4, 1 / 100, 90mic. Dostupna u sledećim bojama, zelena, bela, ljubičasta, plava, crvena, roze, narandzasta i žuta.
Šifra artikla:
Više informacija

U FOLIJA A4 SA PERFORACIJOM

- ERICH KRAUSE U FOLIJA SA PERFORACIJOM. Pvc transparentna folija za odlaganje dokumenata, štiti dokumenta od propadanja, od vlage i prašine. Perforacija sa strane omogućava ubacivanje folije u fascikle sa mehanizmom, i listanje strana kao u knjizi. Format A4. 
Šifra artikla: 30636
Više informacija

DUPLA L FOLIJA A4 PROVIDNA

- ERICH KRAUSE DUPLA L U FOLIJA . Pvc transparentna folija za odlaganje dokumenata, štiti dokumenta od propadanja, od vlage i prašine. uložak za ubacivanje dokumenta(papira) se nalazi sa obe strane folije. Format A4.

Šifra artikla: 30647
Više informacija

L FOLIJA A4 SA PERFORACIJOM U BOJI

- ERICH KRAUSE L FOLIJA SA PERFORACIJOM U BOJI. Pvc folija u transparentnim bojama za odlaganje dokumenata, štiti dokumenta od propadanja, od vlage i prašine. Perforacija sa strane omogućava ubacivanje folije u fascikle sa mehanizmom, i listanje strana kao u knjizi. Format A4, dostupna u roze, zelenoj, žutoj i plavoj boji.
Šifra artikla: 6792
Više informacija

FOLIJA ZA VIZIT KARTE SA PERFORACIJOM

- ERICH KRAUSE FOLIJA ZA VIZIT KARTE SA PERFORACIJOM. Pvc transparentna folija sa posebnim ulošcima za vizit karte, štiti dokumenta od propadanja, od vlage i prašine. Perforacija sa strane omogućava ubacivanje folije u fascikle sa mehanizmom, i listanje strana kao u knjizi. Format A4.


Šifra artikla: 50053
Više informacija

ID KARTICE SA ŠTIPALJKOM1/6

- ERICH KRAUSE ID KARTICE SA ŠTIPALJKOM 1/6. ID kartice se mogu koristiti u Vašoj firmi radi lakše komunikacije. Na kongresima i sportskim takmičenjima ID kartice su neibezne. Vodootporne, dimenzije 74x104mm.

Šifra artikla: 30674
Više informacija