ERICH KRAUSE


KUTIJE ZA VIZIT KARTE

- ERICH KRAUSE KUTIJE ZA VIZIT KARTE. Visokog kvaliteta elegantna kutija gde možete smestiti vizit karte sve na jedno mesto. Kombinacija metala i eko kože, dostupna u više boja. 

Šifra artikla: 14870
Više informacija

PVC FOLIJA ZA VIZIT I KREDITNE KARTICE

ERICH KRUSE PVC Futrola za vizit karte i kreditne kartice. Plastična, transparentna futrola, štiti od oštećenja.

Šifra artikla: 30643
Više informacija

L FOLIJA U BOJI ERICH KRAUSE

- ERICH KRAUSE U FOLIJA . Pvc transparentna folija za odlaganje dokumenata, štiti dokumenta od propadanja, od vlage i prašine. Format A4, 1 / 100, 90mic. Dostupna u sledećim bojama, zelena, bela, ljubičasta, plava, crvena, roze, narandzasta i žuta.
Šifra artikla:
Više informacija

U FOLIJA A4 SA PERFORACIJOM

- ERICH KRAUSE U FOLIJA SA PERFORACIJOM. Pvc transparentna folija za odlaganje dokumenata, štiti dokumenta od propadanja, od vlage i prašine. Perforacija sa strane omogućava ubacivanje folije u fascikle sa mehanizmom, i listanje strana kao u knjizi. Format A4. 
Šifra artikla: 30636
Više informacija

DUPLA L FOLIJA A4 PROVIDNA

- ERICH KRAUSE DUPLA L U FOLIJA . Pvc transparentna folija za odlaganje dokumenata, štiti dokumenta od propadanja, od vlage i prašine. uložak za ubacivanje dokumenta(papira) se nalazi sa obe strane folije. Format A4.

Šifra artikla: 30647
Više informacija

L FOLIJA A4 SA PERFORACIJOM U BOJI

- ERICH KRAUSE L FOLIJA SA PERFORACIJOM U BOJI. Pvc folija u transparentnim bojama za odlaganje dokumenata, štiti dokumenta od propadanja, od vlage i prašine. Perforacija sa strane omogućava ubacivanje folije u fascikle sa mehanizmom, i listanje strana kao u knjizi. Format A4, dostupna u roze, zelenoj, žutoj i plavoj boji.
Šifra artikla: 6792
Više informacija

FOLIJA ZA VIZIT KARTE SA PERFORACIJOM

- ERICH KRAUSE FOLIJA ZA VIZIT KARTE SA PERFORACIJOM. Pvc transparentna folija sa posebnim ulošcima za vizit karte, štiti dokumenta od propadanja, od vlage i prašine. Perforacija sa strane omogućava ubacivanje folije u fascikle sa mehanizmom, i listanje strana kao u knjizi. Format A4.


Šifra artikla: 50053
Više informacija

ID KARTICE SA ŠTIPALJKOM1/6

- ERICH KRAUSE ID KARTICE SA ŠTIPALJKOM 1/6. ID kartice se mogu koristiti u Vašoj firmi radi lakše komunikacije. Na kongresima i sportskim takmičenjima ID kartice su neibezne. Vodootporne, dimenzije 74x104mm.

Šifra artikla: 30674
Više informacija

ŠTIPALJKE ZA ID KARTICE 1/6

- ERICH KRAUSE ŠTIPALJKE ZA ID KARTICE su jako korisne. Vaša ID kartica se može naći gde god poželite uz pomoć štipaljke, možete je zakačiti na bilo koje mesto na Vašoj odevnoj kombinaciji.

Šifra artikla: 30673
Više informacija

ID KARTICE 1/10

- ERICH KRAUSE ID KARTICE 1/10. ID kartice se mogu koristiti u Vašoj firmi radi lakše komunikacije. Na kongresima i sportskim takmičenjima ID kartice su neibezne. Vodootporne, dimenzije 74x104
Šifra artikla: 30672
Više informacija