DISNEY


NAOČARE ZA SUNCE MICKEY MOUSE

Licencirani DISNEY naočare iz kolekcije MICKEY MOUSE izrađen je od laganih materijala, visokog kvaliteta. Naočare sa Dizni junacima biće vašim mališanima neophodan modni detalj tokom sunčanih dana. 
Šifra artikla: 2500000475
Više informacija

ŠKOLSKI RANAC STAR WARS

Licencirana kolekcija ranaca STAR WARS izrađena je od materijala visokog kvaliteta sa puno pažnje za male školarce. Model ranca sa ojačanim leđima atraktivnog dizajna sadrži različite pregrade i ojačane materijale koji obezbedjuju brzu i laku organizaciju sadržine ranca.

Dimenzije: 295x380x170mm
Šifra artikla: 2100001029
Više informacija

TORBA ZA PATIKE STAR WARS

Licencirana torba za patike iz STAR WARS kolekcije napravljena je od laganih materijala visokog kvaliteta koji su otporni na vodu i izdržljivi, tako da će oprema svakog mališana ostati suva i sigurna.
Šifra artikla: 2100001034
Više informacija

AUTOMATSKI KIŠOBRAN STAR WARS

Dizney Licencirana kolekcija kišobrana STAR WARS izrađena je od materijala visokog kvaliteta sa puno pažnje za male školarce. Model  kišobrana atraktivnog dizajna sa automatskim otvaranjem, 16 segmenata, metalni stub, povijena metalna drška sa gumenom oblogom prijatnom na dodir, metalni vrh i krajevi.
Šifra artikla: 2400000222
Više informacija

OKRUGLA PERNICA STAR WARS

DISNEY Licencirana kolekcija pernica STAR WARS izrađena je od materijala visokog kvaliteta sa puno pažnje za male školarce. Model pernice atraktivnog dizajna sa jednim zipom.
Šifra artikla: 2100001293
Više informacija

STAR WARS SET 1/5

DISNEY LICENCA VAM PREDSTAVLJA SET STAR WARS 1/5. Idealan set paket za male ljubitelje STAR WARS-a. Sadrži sve sto je potrebno za školu. U setu se nalazi  penica, lenjir, olovka, gumica i rezač.
Šifra artikla: ZPS5PSW99
Više informacija

STAR WARS NOTES A6

DISNEY STAR WARS notes A6 formata je idealan poklon za vase junake koji vole STAR WARS. Učinite im pisanje i učenje zanimljivijim. 
Šifra artikla: NKA6SW
Više informacija

STAR WARS DRVENE OLOVKE SA GUMICOM

DISNEY GRAFITNE OLOVKE sa interesantinim printom STAR WARS junaka sa gumicom na vrhu. Visokog kvaliteta u displayu.

Šifra artikla: OGSW14
Više informacija

STAR WARS GRAFITNE OLOVKE SA GUMicom

DISNEY GRAFITNE OLOVKE sa interesantinim printom STAR WARS junaka sa gumicom na vrhu.Visokog kvaliteta praktičnog pakovanja u tubi. 
Šifra artikla: OGSW14
Više informacija

STAR WARS NOTES A7

DISNEY STAR WARS notes A7 formata je idealan poklon za vase junake koji vole STAR WARS. Učinite im pisanje i učenje zanimljivijim. 
Šifra artikla: NA7SW
Više informacija