DISNEY


TRODELNA PERNICA PUNA MINNIE MOUSE

DISNEY Licencirana kolekcija pernica MINNIE MOUSE izrađena je od materijala visokog kvaliteta sa puno pažnje za male školarce. Tri dela daju dovoljno prostora da smestite sve što je potrebno Vašem mališanu. Model pernice atraktivnog dizajna sadrži različite pregrade i ojačane materijale koji obezbedjuju brzu i laku organizaciju sadržine pernice. 

U priloženim fotografijama možete videti sadržaj pernice.

Dimenzije:125x19x65 mm
Šifra artikla: 2700000171
Više informacija

GLAMUR NAKIT U SETU MINNIE MOUSE

DISNEY Licencirana kolekcija nakita FROZEN izrađena je od materijala visokog kvaliteta sa puno pažnje za naše najmladje. U pakovanju se nalaze ogrlica sa 2 priveska u obliku kristalnog srca i da prstena.
Obradujte Vaše princeze!
Šifra artikla: 2500000236
Više informacija

NAKIT U DISPLEJU MINNIE MOUSE

DISNEY Licencirana kolekcija nakita MINNIE MOUSE izrađena je od materijala visokog kvaliteta sa puno pažnje za naše najmladje. U pakovanju se nalaze narukvica sa kuglicama u u dve boje i 2 priveska u obliku srca
Obradujte Vaše princeze!
Šifra artikla: 2500000280
Više informacija

PREMIUM NAKIT U SETU MINNIE MOUSE

DISNEY Licencirana kolekcija nakita MINNIE MOUSE izrađena je od materijala visokog kvaliteta sa puno pažnje za naše najmladje. U pakovanju se nalaze ogrlica sa priveskom u obliku srca i prsten u obliku srca. 
Obradujte Vaše princeze!
Šifra artikla: 2500000233
Više informacija

NAKIT U SETU MINNIE MOUSE

DISNEY Licencirana kolekcija nakita FROZEN izrađena je od materijala visokog kvaliteta sa puno pažnje za naše najmladje. U pakovanju se nalaze ogrlica, sa 4 različita priveska. 
DISNEY Licencirana kolekcija nakita FROZEN izrađena je od materijala visokog kvaliteta sa puno pažnje za naše najmladje. U pakovanju se nalaze ogrlica, sa 3 različita priveska. 
Šifra artikla: 2500000300
Više informacija

NAOČARE ZA SUNCE PAW PATROL

Licencirani DISNEY naočare iz kolekcije PAW PATROL izrađen je od laganih materijala, visokog kvaliteta. Naočare sa Dizni junacima biće vašim mališanima neophodan modni detalj tokom sunčanih dana. 
Šifra artikla: 250000495
Više informacija

AUTOMATSKI KIŠOBRAN PAW PATROL

Dizney Licencirana kolekcija kišobrana PAW PATROLizrađena je od materijala visokog kvaliteta sa puno pažnje za male školarce. Model  kišobrana atraktivnog dizajna sa automatskim otvaranjem, 16 segmenata, metalni stub, povijena metalna drška sa gumenom oblogom prijatnom na dodir, metalni vrh i krajevi.
Šifra artikla: 2400000279
Više informacija

AUTOMATSKI KIŠOBRAN PAW PATROL

Disney Licencirana kolekcija kišobrana PAW PATROLizrađena je od materijala visokog kvaliteta sa puno pažnje za male školarce. Model  kišobrana atraktivnog dizajna sa automatskim otvaranjem, 16 segmenata, metalni stub, povijena metalna drška sa gumenom oblogom prijatnom na dodir, metalni vrh i krajevi.
Šifra artikla: 2400000281
Više informacija

OKRUGLA PERNICA MICKEY MOUSE

DISNEY Licencirana kolekcija pernica MICKEY MOUSE izrađena je od materijala visokog kvaliteta sa puno pažnje za male školarce. Model pernice atraktivnog dizajna sa jednim zipom.

Dimenzije: 210x70 mm
Šifra artikla: 2100001140
Više informacija

AUTOMATSKI KIŠOBRAN MICKEY MOUSE

Dizney Licencirana kolekcija kišobrana MICKEY MOUSE izrađena je od materijala visokog kvaliteta sa puno pažnje za male školarce. Model  kišobrana atraktivnog dizajna sa automatskim otvaranjem, 16 segmenata, metalni stub, povijena metalna drška sa gumenom oblogom prijatnom na dodir, metalni vrh i krajevi.
Šifra artikla: 2400000209
Više informacija