DISNEY


ŠKOLSKI RANAC MINNIE MOUSE

Licencirana kolekcija ranaca MNNIE MOUSE izrađena je od materijala visokog kvaliteta sa puno pažnje za male školarce. Model ranca sa ojačanim leđima atraktivnog dizajna sadrži različite pregrade i ojačane materijale koji obezbedjuju brzu i laku organizaciju sadržine ranca.

Dimenzije: 280x360x160mm
Šifra artikla: 2100001242
Više informacija

STAR WARS NOTES A7

DISNEY STAR WARS notes A7 formata je idealan poklon za vase junake koji vole STAR WARS. Učinite im pisanje i učenje zanimljivijim. 
Šifra artikla: NA7SW
Više informacija

STAR WARS FASCIKLA SA GUMOM

DISNEY STAR WARS FASCIKLA SA GUMOM će vašim mališanima omogućiti da lakše i bez oštećenja prenose njima potrebne papire i ostale stvari koje su im potrebne.
Šifra artikla: TGA4SW
Više informacija

MINNIE PERNICA OKRUGLA

Okrugla pernica iz licencirane DISNEY kolekcije MINNIE MOUSE.
Šifra artikla: PTMM19
Više informacija

RANAC SA TOČKIĆIMA MINNIE MOUSE

Licencirani DISNEY ranac sa točkićima iz kolekcije MINNIE MOUSE odličnog kvaliteta izrade. 
Pregrade sa bočkih i prednje strane za praktičnu upotrebu. Točkići i teleskopska ručka omogućavaju udobno korišćenje i laku upotrebu bez opterećenja težinom.

Šifra artikla: PL15KMM19
Više informacija

ŠKOLSKI RANAC FROZEN

Licencirana DISNEY kolekcija FROZEN atraktivnog dizajna izrađena je od materijala visokog kvaliteta sa puno pažnje za vaše mališane. Školski ranac sa dzepovima i pregradama sa prednje i bočnih strana omogućavaju laku upotrebu i udobnu upotrebu. Odličan kvalitet izrade i udobnost pri višečasovnoj upotrebi za Vaše mališane.
Šifra artikla: PL15BKL22
Više informacija

PREDŠKOLSKI RANAC FROZEN

Licencirana DISNEY kolekcija MINNIE MOUSE atraktivnog dizajna izrađena je od materijala visokog kvaliteta sa puno pažnje za vaše mališane. Predškolskii ranac izradjen od laganih materijala garantuje udobnost pri upotrebi. 
Šifra artikla: PL10KL22
Više informacija

ŠKOLSKI RANAC STAR WARS

Licencirana DISNEY kolekcija STAR WARS atraktivnog dizajna izrađena je od materijala visokog kvaliteta sa puno pažnje za vaše mališane. Školski ranac sa dzepovima i pregradama sa prednje i bočnih strana omogućavaju laku upotrebu i udobnu upotrebu. Odličan kvalitet izrade i udobnost pri višečasovnoj upotrebi za Vaše mališane.
Šifra artikla: PL15BSW16
Više informacija