1890. GODINE KOMPANIJA KOH-I-NOOR JE PRVA SPOJILA GRAFIT I DRVO I NA TAJ NAČIN STVORILA PRVU GRAFITNU OLOVKU POD NAZIVOM KOH-I-NOOR, ŠTO NA ARAPSKOM ZNAČI >PLANINA SVETLOSTI<, A U STVARI JE IME JEDNOG OD NAJVEĆIH DIJAMANATA KOJI SE NALAZI NA KRUNI ENGLESKE KRALJICE.

OD 1790. GODINE OVA KOMPANIJA PROIZVODI PRIBOR ZA CRTANJE, SLIKANJE I PISANJE VISOKOG KVALITETA, KOH-I-NOOR BREND GODINAMA ODRŽAVA SAVRŠEN SKLAD IZMEĐU OČUVANJA TRADICIJE KVALITETA I MODERNE TEHNOLOGIJE.

OD DANA OSNIVANJA ERICH KRAUSE KOMPANIJA JE KONCENTRISANA NA VISOK KVALITET, POUZDANOST I MODERAN DIZAJN KOMPLETNOG ASORTIMANA.ERICH KRAUSE JE STABILAN BREND U STALNOM RAZVOJU SA ŠIROKOM PONUDOM KANCELARIJSKOG PRIBORA I KREATIVNOG PROGRAMA ZA DECU - ART BERRY. KANCELARIJSKI ASORTIMAN JE ATRAKTIVNOG DIZAJNA, PROIZVODI SU IZRAĐENI SA POSEBNOM PAŽNJOM OD KVALITETNIH MATERIJALA I OBEZBEĐUJU DUGOTRAJNU I UGODNU UPOTREBU.

INOVATIVNIM REŠENJIMA, PROIZVODNJOM ARTIKALA VRHUNSKOG KVALITETA I ATRAKTIVNOG DIZAJNA NBK GRADI BREND KOJI JE OKRENUT POTROŠAČIMA, NJIHOVIM ŽELJAMA I NAVIKAMA. UPRAVO ZAHVALJUJUĆI OVAKVOM PRISTUPU NASTALA JE KOLEKCIJA S-COOL PROIZVODA, ŠKOLSKOG BRENDA KOJI RASTE I OSVAJA. PREPOZNATLJIVA I LJUPKA ŽIRAFICA OSVOJILA JE SRCA ŠKOLARACA ČIM SE POJAVILA PRVE SEZONE NA TEMPERI 1/12. U TEŽNJI DA SE ZADOVOLJE POTREBE I ŽELJE KONZUMENATA, ASORTIMAN S-COOL BRENDA SE NEPRESTANO ŠIRI, ZADRŽAVAJUĆI DOSLEDNOST U SEGMENTU KVALITETA I VIZUELNOG IDENTITETA.

NADAMO SE DA ĆETE UŽIVATI U S-COOL ASORTIMANU ISTO TOLIKO KOLIKO SMO MI UŽIVALI STVARAJUĆI GA ZA VAS.

SNOPAKE KOREKTOR RAZVIJEN JE OD STRANE BATTELLE INSTITUTA U AMERICI 1955. GODINE. U VELIKU BRITANIJU DONEO GA JE ROLAND E. SOUTHEY ČIME JE POČELA I MASOVNA PROIZVODNJA SNOPAKE KOREKTORA POD LICENCOM BATTELLE DEVELOPMENT CO. BOGATA ISTORIJA RAZVIJANJA SNOPAKE PROIZVODA GARANTUJE VISOKI I ISTANČAN KVALITET KOJI PRATI PREFINJEN I MODERAN DIZAJN. SVAKOM PROIZVODU SE POKLANJA VELIKA PAŽNJA I PODJEDNAKO JE VAŽAN SVAKI DETALJ.